Over de Taalcoach

de taalcoachIk ben drs. Joke van den Kieboom, onder meer afgestudeerd in de neerlandistiek.

Na werkzaam te zijn geweest als docent Nederlands en studieadviseur aan de Universiteit van Utrecht heb ik een jarenlange ervaring in het verzorgen van bedrijfs- en privétrainingen Nederlands en NT2.
 
Mijn devies is maatwerk. De training is geheel afgestemd op uw persoonlijke leerbehoefte en stijl van leren. Samen met mij bepaalt u vooraf welke specifieke vaardigheden u wilt trainen en welk niveau u wilt bereiken. Als coach ben ik bovenal stimulator en begeleider van uw leerproces. Vertrekpunt van een training is dat wat u al kent en kunt; van daaruit bouwt u uw vaardigheden uit. Versterking van geloof in eigen kunnen zie ik altijd als een belangrijk aandachtspunt.
 

Voor wie werk ik ?

Ik werk in opdracht van bedrijven en particulieren. Mijn cursistenbestand is divers. Medewerkers bij een stadsreiniging, afdelingssecretaresses, ICT-managers, een lid van de raad van bestuur van een internationale bank, een directielid van een groot computerbedrijf, marktonderzoekers, medewerkers van een callcenter, beleidsadviseurs en publiekvoorlichters: zij hebben bij mij een training Nederlands gevolgd. Zie verder de pagina zakelijke opdrachtgevers en particuliere klanten.

 

Waar worden de trainingen gegeven?

Ik kom naar uw bedrijf of uw priv√©adres. Voor u als klant betekent dat u minder tijd kwijt bent. Ook geef ik trainingen op mijn eigen trainingslocatie in Tienhoven. Mijn werkzaamheden concentreren zich op de provincie Utrecht en de Randstad maar  voor in-company -trainingen kom ik ook naar andere delen van het land.
 

Is taaltraining online ook mogelijk?

Jazeker. Online training of coaching kan net zo succesvol zijn als face-to-face. De klanten die ik op afstand heb begeleid (via Skype, e-mail en diverse andere IT-applicaties),  zijn unaniem tevreden over deze trainingswijze. Het persoonlijk contact is vergelijkbaar met dat in face-to-face-trainingen, en bijvoorbeeld aan de verbetering van spreekvaardigheid is ook online heel goed te werken.  

 

Hoe lang duurt een training?

De duur van een training is variabel. Aan iedere training gaat een (gratis) intakegesprek vooraf. Daarin stel ik uw beginniveau vast en ga ik met u na wat u precies wilt bereiken. Bij de verschillende trainingstrajecten op deze site ziet u steeds een indicatie van het aantal benodigde trainingsuren. Daarvan kan dus afgeweken worden.
 
 
 
 logo gratis adviseurs www.gratisadviseurs.nl heeft De Taalcoach geautoriseerd om uw vragen over de Nederlandse taal te beantwoorden maar u kunt mij hier ook rechtstreeks een vraag stellen.

 

Taalcoach DT

Westbroekse Binnenweg 17A
3612 AE Tienhoven 
 
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T  06 49814652
Skypenaam: detaalcoach