Over De Taalcoach

Selma Rooseboom.jpg

De Taalcoach: dat ben ik!

Mijn naam is Selma Rooseboom. Trainen is mijn vak. Dat beoefen ik met veel plezier en passie.
 
Mijn missie is van jou een (nog) betere schrijver te maken. Want ik ben ervan overtuigd dat iedereen een goede zakelijke tekst kan schrijven. Of je nu e-mails schrijft of rapporten, adviezen of beleidsteksten: met wat aandacht én de juiste kennis en vaardigheden, lukt het ook jou!
 
Want laat ik gelijk een groot misverstand uit de wereld helpen: zakelijke communicatie hoeft niet formeel en ingewikkeld te zijn. Liever niet zelfs. Ik leer jou dus graag heldere, zakelijke teksten te schrijven.
 

 

Voor wie werk ik ?

Ik werk voor bedrijven en individuele cursisten, in het bedrijfsleven en bij overheidsinstanties. Ook verzorg ik veel trainingen voor grote trainingsbureaus zoals Schouten & Nelissen en Schoevers NCOI. 

 

Waar worden de trainingen gegeven?

Bij jou in het bedrijf wanneer dat mogelijk is. Of anders op een trainingslocatie bij jou in de buurt. Daarmee bespaar je reistijd en het is wel zo comfortabel. Mijn werkterrein is heel Nederland. 
 

Is taaltraining online ook mogelijk?

Groepstrainingen zijn altijd face to face. Individuele training kan online, bijvoorbeeld via Skype plaatsvinden. Zo kun je een coachingssessie altijd inplannen in je drukke agenda.

 

Hoe lang duurt een training?

Dat hangt af van de leerwensen. Een training is altijd maatwerk. Aan iedere training gaat een (gratis) intakegesprek vooraf. Daarin stel ik het beginniveau vast en ga ik met jou na wat jij en/of je collega’s precies willen bereiken. Ik ontwerp een training die precies is afgestemd op het niveau van de deelnemers en het gewenste eindresultaat.

 
 

 

Taalcoach DT

Windheuvelstraat 5
6971 JV Brummen 
 
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T  06 20 39 70 91
Skypenaam: detaalcoach