NT2-Trainingen

taaltraining

NT2-trainingen zijn bestemd voor anderstaligen, dus voor hen die naast hun moedertaal, Nederlands als tweede taal (willen leren) spreken.

De Taalcoach verzorgt NT2-trainingen voor mensen die al een beetje Nederlands spreken tot mensen die al een near-native-niveau bereikt hebben. Om de vorderingen in een training te bepalen, maak ik gebruik van de internationaal erkende ERK-niveaus (van A1 tot en met C2).

Taal is uiteraard een belangrijk communicatiemiddel.
Daarom besteed ik in mijn tainingen veel aandacht aan de communicatieve en culturele 'eigen-aardigheden' van het Nederlands en de Nederlanders.
 

De aanpak van De Taalcoach is multimediaal.

Afhankelijk van de mogelijkheden van de cursist werken we ook met Skype, e-mail en andere programma's en apps die het internet biedt.  

 

De trainingen van De Taalcoach zijn praktijk- en functiegericht.

Praktijkvoorbeelden, oefeningen en rollenspellen worden zo veel mogelijk afgestemd op de specifieke werk- of leefsituatie van de cursist. Een marketingmanager heeft bijvoorbeeld een andere woordenschat nodig dan een ICT'er; een baan als receptionist vergt andere communicatieve vaardigheden dan die van een administratief medewerker.

 

Staatsexamen NT2, programma 1 en 2 

De Taalcoach verzorgt ook trainingen die voorbereiden op het Staatsexamen NT2

 

Gratis intake

De intake bestaat uit een telefonisch of Skype-gesprek. Daarin ga ik onder andere na hoe de mondelinge taalvaardigheid van de aanstaande cursist is. Als hij/zij al (wat) Nederlands spreekt, zal ik ook vragen een digitale taaltoets te maken. Na deze intake kan ik een gedetailleerd voorstel doen voor een maatwerktraining die aansluit bij het beginniveau en toewerkt naar het gewenste eindresultaat.   

 

learning dutch

Interesse in een maatwerktraining Nederlands als Tweede Taal? Of wilt u zich voorbereiden op het Staatsexamen Nederlands als Tweede Taal (NT2)?

Neem hier contact op met De Taalcoach.
 

 

 

Taalcoach DT

Westbroekse Binnenweg 17A
3612 AE Tienhoven 
 
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T  06 49814652
Skypenaam: detaalcoach