Schrijven voor Juristen

schrijven voor juristenVoor u als jurist is schrijven dagelijks werk.

Aan uw schriftelijke communicatie worden hoge eisen gesteld. Niet alleen is het belangrijk dat u foutloos schrijft, ondubbelzinnig en precies formuleert, ook dient u uw informatie zo helder mogelijk te presenteren.
 

De meeste mensen vinden juridische teksten een crime om te lezen.

Des te belangrijker dat u met de beoogde lezer van uw tekst rekening houdt: zonder de inhoud van uw boodschap uit het oog te verliezen, dient u zo toegankelijk mogelijk te schrijven.
 

Met SCHRIJVEN VOOR JURISTEN  kunt u  de kwaliteit van uw juridische teksten aanzienlijk verbeteren.

Na afloop weet hoe u uw boodschap het best kunt ordenen en hoe uw rekening houdt met het doel en de functie van uw tekst. Ook leert u uw teksten qua stijl en taalgebruik aan te passen aan voorkennis en de verwachtingen van uw lezers. En natuurlijk bevatten deze teksten geen hinderlijke spel-, grammatica- en stijlfouten.
 
koopcontractOmdat deze training zoals als alle andere trainingen van De Taalcoach maatwerk is, zal u worden gevraagd voor de start teksten van eigen hand in te sturen.
 
Afhankelijk van uw wensen zal de training bestaan uit 5 tot 10 trainingsssesies van 2 of 3 uur bij u thuis of uw werklocatie. Maar u bent ook welkom op de locatie van De Taalcoach in Westbroek.
 

Wilt u stukken beter schrijven?

Meld u hier aan en u ontvangt zo snel mogelijk bericht.
 
Deze schrijftraining is ook geschikt voor juridische medewerkers.

 

Taalcoach DT

Windheuvelstraat 5
6971 JV Brummen 
 
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T  06 20 39 70 91
Skypenaam: detaalcoach